DIS diners

DIS is:
een format van experimentele diners door GHESQ en LesOdettes, elke keer met een ander thema.
Je wordt meegenomen in een ervaring waarbij alles in elkaar past.
We werken met cocktailmeester Oskar Ghesquiere van de Plantage, of een aangepast natuurwijnaanbod van Terrovin of Roeland Fort, gepaired bij de gerechten.

Met maximum 30 personen aan één tafel geniet je van vijf gangen en volgt ons daarbij in onze zoektocht naar een wilde en ruwere keuken.
Be our guest!

Het menu is bij inschrijving een verrassing,
maar zoals steeds werken we met wildpluk, vuur, veel spelplezier, onhandige formaten of acties die je zelf moet doen. En met onze gebruikelijke ‘brut’.

Jij schuift de benen onder tafel, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

75€, all drinks included
locatie: het keramiekatelier van GHESQ in Antwerpen

inschrijven kan via info[@]lesodetteskookt.be

DIS is vegetarisch en voor avontuurlijke eters, maar laat je niet afschrikken, de smaken zijn toegankelijk genoeg.

volgende data:
1/12
LesOdettes kookt samen met Alicia Walter (NY, USA)
14/12
LesOdettes kookt samen met Gioconda Scott (former headchef van Francis Mallmann in Garzon Uruguay)
meer info volgt snel, inschrijven kan nu al.

Private DIS
Wil je graag een DIStafel bezetten met je eigen vrienden en familie?
Dat kan!
We maken een DIS op maat voor een besloten groep vanaf 20 tot 30 personen,
op een weekend- of weekavond van 19h tot 23h. De prijs is dezelfde als die van een open DIS.